Helge Singelstad, styrets formann
Helge Singelstad (f. 1963) er utdannet dataingeniør, siviløkonom fra NHH og har i tillegg grunnfag jus fra UiB. Helge Singelstad har tidligere gjennom en årrekke vært både konsernleder, visekonsernleder og finansdirektør i Lerøy. Han har derfor inngående kjennskap til både konsernet og bransjen. Helge Singelstad er også styreleder i Austevoll Seafood ASA og styremedlem i DOF ASA. Han er i tillegg administrerende direktør i Laco AS.
Arne Møgster, styremedlem
Arne Møgster (f. 1975) er utdannet Bachelor of Business Administration og MSc in International Shipping. Arne Møgster er konsernleder i Austevoll Seafood og innehar en rekke styreverv i ulike selskaper.
Britt Kathrine Drivenes, styremedlem
Britt Kathrine Drivenes (født 1963) er utdannet Bachelor of Business administration fra BI. Hun er ansatt som finansdirektør i Austevoll Seafood ASA. Britt Kathrine Drivenes har styreverv i flere selskap.
Henning Beltestad, styremedlem
Henning Beltestad (født 1968) er utdannet diplomøkonom fra BI med spesialisering innenfor internasjonal markedsføring. Henning Beltestad er konsernleder/CEO i Lerøy Seafood Group ASA. Han begynte i Hallvard Lerøy AS i 1993 og har hatt ulike stillinger i selskapet siden da
Sjur Malm, styremedlem
Sjur Malm (født 1978) er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole hvor han også har fullført høyere avdelingsstudium. Sjur Malm ble ansatt som konserndirektør økonomi og finans/CFO i Lerøy Seafood Group ASA den 1. oktober 2012. Malm kommer fra stillingen som analytiker i SEB Enskilda, hvor han har vært ansatt siden 2004. Sjur Malm har fra 2007 vært analytiker innenfor fiskeri- og industrisektoren, og har gjentatte ganger blitt kåret blant Norges beste analytikere i sine sektorer.
Erlend Hanssen, styremedlem - ansattvalgt
Erlend Hanssen (født 1972) har jobbet i selskapet siden 1997. Hanssen begynte i Havfisk AS, og har jobbet som Nettmann/Trålbas i HAVFISK. Han har vært tillitsvalgt og har også sittet i rederistyrene tidligere. Han har vært aktiv innen organisasjonsarbeid i mange år og er vararepresentant i Norsk sjømannsforbunds forbundsstyre. Han har utdannelse fra Høgskolen i Bodø innenfor fiskeriøkonomi og kvalitetsledelse og foredling av marint råstoff, men valgte etter endt utdanning en karriere på sjøen.
Andre Steffensen, styremedlem - ansattvalgt
Andre Steffensen (født 1968) er ansatt i HAVFISK. Steffensen har vært skipper på ”Vesttind” og har vært ansatt i selskapet siden 1995. Steffensen er nå skipper på nybygget Gadus Poseidon som ble levert i andre kvartal 2013. Han er utdannet styrmann og sjøkaptein fra Tromsø maritime skole.
Ottar Signor Johnsen, styremedlem - ansattvalgt
Ottar Signor Johnsen (født 1957) har jobbet i Nordland Havfiske, tidligere Havfisk AS siden 1977. Han har jobbet som trålbas i 25 år. Johnsen er hovedtillitsvalgt i Nordland Havfiske.